م.خ
عنوان :

لکه های پوستی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من چند سال قبل که به خاطر نیش پشه و حشرات پوستم با خارش روبه رو شد برا همین اون زمان بازخم هم بود و برای همین از اون زمان لکه های قهوه ای روی پوست پا و بدنم به وجود اومد اول از لایه بردار Renewalاستفاده کردم پوست پاهام قرمز شد از دکتر پوست پرسیدم گفت که بهش حساسیت دارم اون دکتر بهم گفت که کرم پیگمازوم بدن فیس دوک رو استفاده کنم تا 3 ماه نتیجه میگیرم الان حدود 4 ماه شده ولی اصلا هیچ تغییری در لکه ها نیست من می خواستم بهم یک کرم خیلی خیلی خوب و موثر رو معرفی کنید بهم تا لکه ها برطرف بشن و من خیلی ارنج و زانو هام نسبت به بدنم تیره هستن یک کرم قوی برای روشن شدن سریع زانو و ارنج هم معرفی کنید لطفا قیمتشون مهم نیست فقط تاثیر گذار باشن ممنون .
لکه های پاهام قهوه ای هستن که حالت بنفش دارن بعضی مواقع
اما توی عکس قرمز افتاده اشتباها

سلام لکه های پا دیر پاک میشن و چیزی که سریع پاک شون کنه نداریم مخصوصا با اپیلاسیون بدتر میشن لذا برای اصلاح موها کرم موبر یا ژیلت و لیزر میتونین استفاده کنید و با چرب کردن مرتب مثلا کرم دکسپانتنول روزی دو سه بار به پوست فرصت بازسازی بهتر بدین این کارا انجام بدین یکماه دیگه برام عکس بفرستید تا قدم بقدم بگم چکار کنید

مصرف مرکبات و کلا موادی که ویتامین سی دارند در رژیم روزانه تون بیشتر کنید

برای سیاهی زانو و ارنج چه کرمی استفاده کنم ؟
دیگه کرم پیگمازوم بدن فیس دوکس رو استفاده نکنم ؟
برای لیزر هم می خواستم بپرسم که ایا باعث لکه میشه و اینکه ایا واقعا لیزر کل بدن سرطان زا هست و باعث ناباروری میشه من تازه رفتم توی 19 سال میشه کل بدنم رو لیزر کنم و ایرادی نداره ؟
الان فقط کرم دکسپانتنول رو بزنم تا یکماه به لکه ها درسته ؟
درباره ی لیزر میشه منو راهنمایی کنید
این کرم دکسپانتنول برای درمان خارش و گزیدگی حشرات هست و نرم کننده ولی الان این ها لکه هستن و اصلا هم خارش و قرمزی ندارند همین کرم کافیه ؟
🙏

فعلا برای آروم کردن پوستتون و کاهش التهاب مختصری که داره این کرم کافیست همینکه پوستت خشک نباشه کمک به بازسازی بهتر پوست میکنه پیگمازوم اگر تاثیری نداشته قطعش کنید البته ممکنه جنس پوست شما پاسخ مناسب نمیده زانو و آرنج نباید به جایی ساییده بشه لوسیون بدن اکسپرتیج که روشن کننده هم داره میتونید روزی دو بار به جاهای تیره بمالید

لیزر مشکلی نداره و تا الان عارضه خاصی گزارش نشده میتونید انجام بدین

ببخشید برای لیزر درسن 19 سالگی ایرادی نداره و این که ایا لیزر کل بدن باعث ناباروری و سرطان زا نیست ؟؟
و ایجاد لکه نمیشه ؟
چون من شنیدم باعث میشه که غدد لنفاوی فعال بشن و روی تخمدان اثرداره
ببخشید من برای ریزش مو هام از ماینوکسیدیل استفاده می کنم و برای پر پشتی حالا اگر قطعش کنم مو هام به حالت اول بر می گردند ؟؟
برای پرپشتی دائمی چه کار باید بکنم این اخرین سوالمه زیاد سوال پرسیدم ببخشید

گفتم که لیزر مشکلی نداره برای موهاتون باید معاینه بشین و علتش بررسی بشه

🙏
ببخشید من می خوام فردا برم مو های صورتم رو لیزر کنم قزمزی حاصل از لیزر صورت چند روز می مونه ؟؟؟؟؟
نه والا تغییری نکرده به نظرتون لکه های پاهام رو لیزر کنم بهتر نیست ؟؟
صورتم به نظرتون چند روز قرمز میمونه اگر لیزر کنم
اصلا خارش نداشت لکه بودن
میشه درباره ی لیزر راهنماییم کنیم نتیجه میدن برای لکه ها

نه لیزر برای لکه هات خوب نیس کرم تریتینوئین شبها بهشون بمال و روزا با همون دکسپانتول چرب کن باید صبور باشی زود برطرف نمیشن

چند ماه طول میکشه تا بهتر بشه

🙏
برای سیاهی زانو و ارنج میشه لیزر کرد ؟؟؟؟

به نوع پوست پاسخش متفاوته اما معمولا بر میگرده در عین حال بهتره یه معاینه حضوری داشته باشید