ح.خ
عنوان :

درد در ناحیه کتف

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام اقای دکتر
فاطمه حسینی هستم
من 29 سالمه
از هفت سالگی کتاب میخوندم
انقدری سرمو خم کردم توی کتاب که احساس می کنم قوز زدم
از طرفی چندساله ، ناحیه ی هردوتا کتفم پشت ، اون قسمتی که به مهره های گردن میخواد وصل بشه یه مقدار پایین تر ، در هر دوناحیه این سمت و اون سمت بدنم درد میکنه شدیدد
بعضی وقتا حالت کوفتگی شدید داره ک باید حتما به اصطلاح عامیانه بشکونمش ک دردش کم بشه
بعضی وقتا دیگه دردش کوفتگی نیست و خود استخونم میسوزه و باید حتما کلی ماساژش بدن ک حالم خوب بشه
معمولا وقتی پای لبتاب میشینم طولانی مدت و یا بار سنگین بلند میکنم این اتفاق برام می افته
ک البته اون نشستن مداوم پای لبتاب باعث میشه کمردرد هم بگیرم علاوه بر کتف درد
توی قسمت گردنم دردی حس نمیکنم ولی فقط مشکلم اینه ک گردنم اومده جلو و قوز دارم میزنم
ولی درد ناحیه ی کتفهام وحشتناک اذیتم میکنه

سلام خانم حسینی عزیز
خوشبختانه در ام آر آی ها دیسک بیرون زده ندارین هرچند کمی متورم هستند. علت درد شما پوزیشن بد نشستن بمدت طولانیه. برای درمان در کوتاه مدت باید فیزیوتراپی بشین همراه با ماساژ و برای درمان درازمدت باید حرکات اصلاحی انجام بدین برای اصلاح الگوی نشستن. ضمنا باید ارگونومی صحیح رو در مطالعه و کار با کامپیوتر رعایت کنید.

خیلی ممنونم ازشما . یعنی حالت گردنم هم که اومده جلو و حس می کنم قوز زدم هم درست میشه ؟ باید گردنی هم ببندم ؟