م.ر
عنوان :

اشتهای کم، یبوست، خستگی

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و خسته نباشید. بنده مدتی هست دچار کمبوداشتها و یبوست شدید شدم. چکاپ کامل دادم و بخشی از ازمایش توجهم رو جلب کرد. البته مادرم هم کم کاری تیرویید دارند و لووتیرکسین مصرف میکنند.

سلام شما کم کاری خفیف تیروئید دارید و باید دارو مصرف کنید

روزانه یک قرص لووتیروکسین 50 میکروگرمی حداقل نیم ساعت قبل از صبحانه . 2 ماه بعد آزمایش تکرار شود. برای معاینه تیروئید بهتر است یک زمانی حضوری ویزیت شوید

خیلی ممنونم. مادرم لووتیروکسین 100 میلی گرم مصرف میکنند. من هم میتونم از همون استفاده کنم؟

بله میتوانید شما روزی نصف قرص مصرف کنید

چشم متشکرم.