ش.م
عنوان :

اضطراب

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
من حدودا 3 سال است که متفرمین و حدود 2 سال است زیپ مت روزی یک قرص 150/500 استفاده میکنم قند خون من قبل از شروع قرص ماکزیمم 135 بود با وزن نزذیک به 138 کیلو و قد 181 سانت بعد از مصرف قرص هم در رنج 125-135 قرار داره من 10 سال پیش یک حمله قلبی داشتم و استند دارم .
اخرین ازمایش خون من 133 بود و hbaic 6.1 حدود 4 ماه پیش
ظرف سه ماه گذشته من با رزیم و ورزش وزنم را حدود 18 کیلو کم کردم
اخیرا ظرف یک هفته گذشته من دو سه بار بصورت ناکهانی دچار اضطراب و دلشوره و بی قراری زیادی شدم که با خوردن غذا بهتر میشه
از طرفی من سابقه حملع اضطرابی و افسردگی هم دارم و نگران دچار شدن به مجدد به آن هستم .لطفا راهنمایی بفرمایید .

در حال حاضر قرص های زیر را مصرف میکنم در ضمن در دبی زندگی میکنم و امکان ویزیت شدن با پزشک ایرانی برام سخت است

1- لیپیدر 80 روزی یک
2-متورال 50 روزی دو تا
3-اینالپریل 0.5 روزی نصف قرص
4-اسنترا 50 روزی یک عدد
5-زیپ مت 150/500 روزی یکی
6-آسپرین 80 روزی یکی

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

سلام احتمال اینکه افت قند داشته باشید هست؟ کی قند اخرین بار چک کردید ؟ در حمله اضطراب فشارتون را جک کردید؟

سلام
4 ماه پیش و قبل از کم شدن 18 کیلو گرم وزن 133 بود

فشار 12/75

مجدد قند ناشتا و HbA1cچک کنید
داروی قندتون را عوض کنید زیپ مت را تبدیل به گلورنتا 25_ 5 کنید و صبح قبل از صبحانه با یک لیوان اب بخورید و مجدد اب فراوان بخورید
هم وزنتون می اد پایین هم قندتون بقیه دارو ها را هم ادامه بدید

🙏