ح.ف
عنوان :

ام اس

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام من 19 سالمه پسر هستم باور کنید از صبح تا شب توی اینترنت دنباله بیماریم و بیماری خود بیمار انگاری دارم نمیدونم چرا ولی هر چند ماه یک بار یکم چشم دررد میگیره باور کنید من شبی دو بار میرم باشگاه ولی ا زوقتی علاعم ام اس رو خوندم فکر میکنم ام اس دارم البته وقت یاز زمین بلند میشم یکم جلو چشام سیاهی میره همین یک ماهه پیش توهم دیابت زده بودم نمیدونم چکار کنم ولی الان به شدت از ام اس میترسم چکار کنم

سلام
نیاز به کار خاصی نیست
به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید و بی جهت پیگیر ام اس نباشید

الان نمیدونم چرا بالای چشمم یکم درد گرفته
نمیدونم توشه یا غیره
خیلی ازتون مچکرم ایشالا خدا خیرتون بده
🙏

اصلا اینا مهم نیست و عصبی هست
باید تحت نظر اعصاب و روان باشین