م.و
عنوان :

شوره چرب

دکترا حرفه ای داروسازی
باسلام،لطفا شامپویی برای پوست سر چرب که خاصیت پاک کنندگی خوبی داشته باشه و ضمنا کمک به رفع شوره سر نماییدمعرفی فرمایید.وقتی سرم را می خارانم زیر ناخنهایم دانه های سفید جمع میشود.خانمی سی وچهارساله با پوست سر چرب و مشکل شوره نیز دارم.با تشکر

سلام
مشکل شوره سر شما دایمی هست یا جدیدا این طور شدین؟
پیشنهاد من برای شما اینه که یک دوره ی دو هفته ای از شامپوی کتوکونازول استفاده کنید و هر بار حتمن کف شامپو بمدت 10 دقیقه روی سرتون بمونه و خوب ماساژ بدین
بعد از این دوره از شامپوی (سیکلوزینک -جی از برند اویدرم ) استفاده کنید