ن.ج
عنوان :

ورم درد و کبودی پا

متخصص داخلی
سلام ، مادر من دو روزه روی پاش کبودی به وجود اومده، ورم داره و دردم می کنه، می خواستم راهنمایی بگیرم که دلیلش چی می تونه باشه ، چون هرچیم فکر می کنه میگه به جای نخورده...
ایشون دیابتم دارن ، تست ناشتا 194 بوده.

برای دیابت داروهاشون چیه؟

جایی که نشون بده پشه زده باشه نیست رو پاش ، تبم ندارن، متفورمین ، گلیبوتکس داروهاشه... خیلی وقته دیابت دارن

فعلا شستشوی محل با اب و صابون و کپسول سلکسیب 100 هر 12 ساعت و کنترل دقیقتر قندخون و رژیم غذایی داشته باشن ....

اگر تب کردن یا تشدید شد تورم و قرمزی حتما انتی بیوتیک نیازه

نمک و قند نخورن و روی پاشون فعلا راه نرن

دکتر من نگران کرونام هستم ، امکانش نیست گرفته باشن، خونده بودم تو علایمش امکان وجود کبودی هست خیلی نگران این موضوعم هستم ولی خب ما خیلی رعایت می کنیم اصلا بیرون نمیره مامانم مگه اینکه دیگه خیلی کار مهمی پیش بیاد...

نه نیست .همچنان رعایت کنید

🙏