ط.پ
عنوان :

دیرشدن پریود

متخصص زنان، زایمان و نازایی
وقت اصل پریودم 20بود چن ماه بود ک دوروز سه روز یای روز عقب مینداختم ولی میشدم ماه پیش 27شدم ولی این سری 7روز عقب انداختم
سلام اگ منظورتون بیبی چکه من سر پسرم امتحان کردم نشون نداد سر اینم امتحان کردم نشون نداد بابیبی چک
🙏
باسلام تست خون دادم مثبت شده الان باید چیکار کنم زنگ زدم مطب شما گفتید یکشنبه زنک بزنید تاوقت بگیرید

سلام. لطفا یکشنبه ساعت 10 مطب تشریف بیارید

🙏