خ.آ
عنوان :

فشار خون بالا

متخصص قلب و عروق
در تاریخ 20 /2 مادرم (خاور اناهید) را برای چکاپ ویزیت کردید و بدلیل ورم شدیدپا دارو های فشار خون تغییر کردد، واین مدت خیلی خوب بودند ولی دو اخیر فشار خون ماکزیمم 16-20 و مینیمم 9-11 است. داروهای مصرفی شان نیز طبق تصویر است.
کاپتو پریل زیر زبانی (به توصیه شما در اینجور مواقع) و متورال استفاده کردیم ولی در طولانی مدت پایینتر نمیاد !!!

سلام شب شما بخیر
والزارتان 80 میلی روزی 4 عدد شود
هیدروکلروتیازید 50 میلی، 1/2 صبح ها اضافه شود.

🙏