ر.پ
عنوان :

الرژی

فوق تخصص ایمونولوژی و آلرژی کودکان
با سلام خدمت شما
آقای دکتردختر25ماه دارم که الرژی گوارشی دارد
از16ماهگی نان وارد سبد غذاییش شده همزمان از شیر مادر گرفته شده و راه رفتن رو هم همزمان در16ماهگی آغاز کرد و به شروع به استپ وزن و در نهایت کاهش وزن کردو نمودار رشد خوبی از16ماهگی به بعد ندارد
اشتهای خوبی اصلانداره
داروهای مصرفی:لانزو-موتیلیوم(گهگاه)-ویتوکید-استیوکر-زینگامان-لیپوزوفر-بی بی کر
آیا ممکنه این استپ و کاهش وزن به خاطر شروع مصرف نان بوده باشه با مصرف نان علایم گوارشی ندارد فقط عدم وزن گیری و کاهش آن!!!ممکنه حساسیت به گندم باعث کاهش وزن دخترم شده باشه ؟؟؟؟؟؟
من باید چکارکنم چون کلسیمش هم حاوی گلوتن هست
خواهش میکنم کمکم کنید
یک هفته هم هست شروع به دادن ماست کرده ام به مقدار خیلی کم به اندازه نصف قاشق چایخوری
خیلی نگرانم در18ماهگی قدش هم استپ بود اما در کنترل2سالگی رشد قدیش خوب بوده اما همچنان کاهش وزن رو داره
آقای دکتر در این سن چقدر و چند وعده باید غذا بخورن؟؟؟؟

سلام،چه علایمی وجود داشت که تشخیص آلرژی گوارشی برای فرزند شما گذاشته شد؟چرا نان دیر شروع شد؟

از15روزگی به شدت بئ قرار بود و دفع خون داشت دکتربه خودم رژیم پایه دادن و درسن 4ماهگی بارعایت رژیم دفع خون از بین رفت و بلغم و بوی ترشیدگی در مدفوع با رعایت رژیم فقط در صورت نساخت ماده رفلاکس و امتناع میشه درسن10ماهگی تست پوست انجام شد که فقط لبنیات و پروتیین گاوی و تخم مرغ نشان داده شد
الان اگر چیزی بهش نسازه رفلاکس میشه و امتناع خیلی شدید
استفراغ داشت و برگشت موادتا گلو و عوق زدن زیاد که با دادن موتیلیوم خیلی کنترل شد

از خون در سن 18 ماهگی دادم برای تیرویید باt4
12.5با رنج ازمایشگاهیه7_15
وt.s.h
2.5 با رنج 0.7تا6.9

آز سلیاک1.6
آقای دکتر خیلی بدغذاس 10ساعت گرسنه باشه غذا نمیخواد اگرم بخواد زود سیر میشه اشتهاش خیلی کمه
خیلی نگرانم این افت و استپ وزن به خاطر نان نیس ؟؟؟؟؟؟
ببخشید قبل از 4 ماهگی و رژیم صورتش هم به شدت اگزاما داشت

اولین کار انجام یک بررسی آزمایشگاهی برای سایر علل عدم وزن گیری هست و بعد اگر مشکل خاصی نبودمشکلات آلرژی باید بررسی بشه،الان لبنیات یا شیرخشک هم استفاده میکنه؟

کم خونی و سلیاک و تیرویید داده شده
شیر خشک اپتامیل اچ آ
ماست هم حدودیک هفتس از یه قاشق چای خوری شروع کردم
آقای دکتر استیوکر هم میدم که حاوی گلوتنه من الان نمیدونم این عدم وزن گیری به خاطر مصرف نان یا همان گلوتنه

یکبار هم سه هفته قطع کردم نان رو که وزن گیری بازم نداشت چون نان خیلی ماده غذایی اصلی هست نمیدونم قط کنم یا خیر
علایم گوارشی با نان نداشته با ماست هم تا الان با این مقدار کم نداشته
آقای دکتر خیلی درماندم
اما اشتهای خوبی نداره وغذای سفره نمیخوره باید مثل حلیم باشه غذاش
پر تحرک و غذای کم و له شده میخوره
اگر خیلی گشنه باشه در حد 5قاشق مربا خوری سوپ و دیگه نمیخوره

احتمال اینکه عدم وزن گیری به خاطر مصرف نان باشه خیلی کمه،خبلی خوبه که ویزیت حضوری بشید

بنده از شهرستان مزاحمتون شدم
مشاوره تلفنی هست بنده مزاحم بشم
آقای دکتر شما چه اشتها اوری معرفی میکنید که برای گوارش امن باشه؟؟؟
اقای دکتر کلسیم بدون گلوتن بهم معرفی کنید

به نظر من اگر تحمل می کنه کم کم لبنیات رو مثل ماست اضافه کنید،به عنوان مکمل کلسیم میتونید از شربت کلسیم سافت آپو ویتال استفاده کنید،برای عدم وزن گیری آزمایش کلی نیاز هست