ن.ن
عنوان :

نمونه برداری پوست به دلیل خارش پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر.. ببخشید جواب آزمایش پدرم رو لطفا بررسی کنید.. ببینید مشکلشون چیه و دارو تجویز کنید... سپاسگزارم
ممنون.. با توجه به اینکه سنشون بالاست خیلی کم تحرک دارند.. ولی میتونند راه برند... چطور؟

مثلاً میتونن در هفته دو یا سه بار آفتاب بگیرند؟

آره... بهش گفتم... میگه نیم ساعت زیاده تو آفتاب باشم... حوصلش نمیاد... نگفتید بیماریش چیه؟داروی خاصی نداره؟!

بیماریش یه جور حساسیت مزمن هست
چون داروی کورتون دار نمیتونیم به خاطر شرایط بهشون بدیم باید از آفتاب کمک بگیریم
قرص letizen صبح و عصر و قرص cyproheptadineشب بخورن
پماد کلوبتازول هم شب به شب بمالند
هفته ای سه بار هم اگر میتونن لخت تو آفتاب بشینن
هر بار ده دقیقه یکربع کافیه

بسیار سپاسگزارم.. شما بهترین پزشکی بودین که تا حالا دیدم...