س.م
عنوان :

تغذیه نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر دختر من 5 ماهشه با قد 47 سانت وزن 2650 بدنیا امد شیر خودمو نمیخوره شیر خشکیه الان وزنش 6 کیلو با قد 60 سانت است بیشتر از 60 سی سی شیر هربار نمیخوره الان سرلاک بهش میدم ولی در طول روز شاید 4 بار هردفعه 60 سی سی شیر میخوره و دو یا سه بار سرلاک 2 قاشق دفع در روز دویا سه بار مدفوع داره معمولیه شبها هم سه بار هردفعه 60 سی سی شیر میخوره کلا در شبانه روز حدودا 540 سی سی شیر میخوره بهمراه سرلاکش هم شیر مخلوط میکنم الان برای بهتر شیر خوردن وزن گیری نوزاد راهنمایی کنید لطفا

سلام میزان شیر مصرفی و رشد کودک طبیعی,است ولی نیتواتبد روزانه دو عدد شیر اینفترینی و روزی دوبار 1/5 سی سی شربت گاویسکون برای افزایش اشتها و وزن هم بدهید