س.ت
عنوان :

سوال در مورد ادامه مصرف دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر
دخترم 8 ماه و 7 روزشه با سابقه حساسیت به لاکتوز
به دلیل اسهال مسافرتی و قطع نشدنش بیشتر از دو هفته به دستور شما چهارهفته است
رامنوفلور روزانه 10 قطره
کپسول کرون 1/8 صبح و شب
قرص اسیدفولیک 1/2 روزانه
استفاده میکنه
از قرص اسید فولیک و کرون مونده همچنان آیا باید تا اخر مصرف بشن؟
قطره زینک روزی 2/5 سی سی میخوره آیا همچنان همین دوز رو مصرف کنه؟
شیر خشک هم قبلا سیمیلاک توتال مصرف میکرد که شما گفتین چهار هفته نان آ ال مصرف کنه
از وقتی نان مصرف میکنه شکمش خیلی بهتر کار میکنه اشکالی نداره بجای سیمیلاک کلا نان آ ال مصرف کنه؟
و اینکه دو وعده شیرخشک هم نیمه شب تو خواب میخوره آیا باید قطع بشه وعده های نیمه شب اش؟ لازمه بگم دو روزه اشتهاش در طول روز خیلی خوب شده و خوب غذا میخوره طوریکه غذاش تموم شده اما بازم تمایل به خوردن داره

سلام شیر ا ال را ادامه دهید
شربت زینک هفته ای سه بار

کروون را میتوانید قطع کنید وای اسید فولیک را هفته ای 3 بار ادامه دهید

شیر شب بین 11 تا 5 صبح ترجیحآ داده نشود, رشد کودک بهتر خواهد بود

🙏