ن.م
عنوان :

d dimer بالا

فوق تخصص ریه
سلام.مادرم 65 سالش هست . فشار خون و روماتیسم ra  داره و تحت درمان هست. یک ماه و نیم پیش قفسه سینش درد گرفت البته قبلش درد داشت ولی آن روز شدید تر بود فشارش یه کم بالا رفت رفتیم بیمارستان اورژانس و یک شب در ccu بستری شد. آنزیم قلب و کبد و pt  و ptt همگی چک شد اکی بود ولی d dimer دو برابر بالا بود حدود *****900 .اکو نیز انجام شد و  خوب بود عکس قفسه سینه هم مشکلی نداشت .بعد یک روز مرخص کردند و قرص asa 80  و اتورواستاتین 10 تجویز کردند و دستور اسکن هسته ی دادند که انجام دادیم گرفتگی خیلی مختصری در قلب بود و سی تی انژیوگرافی هم حتی انجام شد و جوابش نرمال بود. قابل ذکر هست تست  آنتی بادی کویید 19 هم چک شد و با وجود اینکه هیچ علامتی نداشت جز بهبود یافته ها بود. بعد دو هفته مجدد d dimer رو چک کردیم خودمون که امروز جوابش آمد شده 2078 یعنی 3 برابر دفعه پیش. خواستم بدونم چیکار باید کرد؟ الان حال عمومیش خوب هست و هیچ مشکلی نداره. گاهی قفسه سینه  چپ درد مختصری داره که به دست میزنه که شبیه درد گرفتگی یا عصبی هست که مطمئنن با بررسی های انجام شده قلبی نیست یا معده هست یا درد های آرتروز یا ...
من نگران امبولی ریوی و لخته خون هستم ممکن هست d dimer به این علت بالا باشه یا ممکن هست کاذب باشه لطفا راهنمایی کنید
قرص مصرفی
پنتاپرازول
Asa80
اتورواستاتین 40
سولفاسالازین 500
امپول آلتبرل 50
فولیک اسید
Osteo quinone
کارتیژن مکس
کنکور 5
والزودک 80/12.5

سلام چون انژیو سی تی شده امبولی ندارد این ازمایش گاهی مثبت کاذب است لطفا سی تی اسکن HR ریه اگر انجام نشده انجام و تصویر انرا بفرستید

ممنون از لطف شما.سیتی آنژیوگرافی قلب انجام دادیم البته نه ریه.چشم سی تی اسکن رو انجام میدیم و ارسال میکنم
اقای دکتر واقعا عذر خواهی میکنم دوباره سوال می پرسم پس منظور شما هست چون سیتی آنژیوگرافی قلب انجام شده و اکی بوده امبولی ریوی حذف میشود؟

سلام مجدد سی تی انژیوگرافی شریان ریوی انجام شود

سلام..شبتون بخیر. آقای دکتر بردم اورژانس بیمارستان که سی تی اسکن ریه بنویسه cbc و troponin نوشتند و اکی بود و گفت علامتی نداره کاریش نداشته باشید و نگران نباشید. دکتر قلبش هم بهش گفته بود هر وقت تنگی نفس داشتی سیتی انژیوگرافی ریوی انجام بده من این رو فراموش کرده بودم خدمتتون بگم.ایشان چون تنگی نفس و سایر علایم رو نداره بازم انجام سی تی اسکن ریه و سیتی آنژیوگرافی ریه اورژانسی هست؟صلاح شما چیست ؟در ضمن آیا می تواند دلیل دیگری داشته باشد؟ چیکار کنیم؟این d dimer بالا (2000) خطرناک هست ؟
فقط تاکید میکنیم مدام بهشون که روزی نیم ساعت پیاده روی و مصرف قرص asa 80 و اتورواستاتین 40 هست تا علت بالا بودن پیدا بشه

نگران این ازمایش مختل نباشید اگر تنگ نفس داشت سی تی انژیو انجام شود