ف.م
عنوان :

سلام دکتر

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
من مریض خودتون هستم یه مشکلی برام پیش اومده اینجا پیداتون کردم پنجشنبه هستش. من تو بیمارستان پیامبران اومدم پیشتون ..گفتم مشکل پروستات داشتم بعد سیستوسکوپی کردن که ماساژ پروستات دادن .. بعد از عمل تب پیدا کردم .. شما گفتین که تاوانکس750 بخور با اموکسی کلاو به مدت 20 روز .. با تامسولوسین .. منم زخم معده داشتم ... دکتر من 10 روزه الان تاوانکس 750 رو دارم میخورم الان حس میکنم حساسیت دارم به این قرص دچتر الرژی به بو و تنگی نفس میشم کم کم .. اموکسی کلاو رو به نخوردم چون معده م نمیتونه این همه قرص رو تحمل کنه .. همین تاوانکس رو هم به زور خوردم تا حالا..
زمستان هم تو ارومیه تاوانکس 500 تجویز کرده بودن که باز مشکل تنفس و الرژی پیدا کردم .. الان فهمیدم که از این قرصه بودش
الان من مجبورم قطع کنم .. دوشنبه میام بیمارستان ..یا شنبه بیام مطب.. این دو سه روزو .. چیکار کنم