س.ق
عنوان :

ورم فصلی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام
وقت بخیر
جناب دکتر من خانم 30 ساله هستم که 6 ساله هر سال با شروع فصل گرما بدنم شروع به ورم کردن میکنه و نیمه دوم سال به حالت عادی بر میگرده
بیشتر هم پاهام تحت فشار و درد و ورم هست
چکاپ کامل کلیه ، تیروئید ، ام اس ، روماتیسم و الکترولیت های بدن چندین بار دادم و همه سالم بودن
بنظر شما ممکنه به گرما آلرژی داشته باشم ؟
نزدیک پریودم هم توی کل سال همینطور ورم میکنم
قرص فوروزماید مصرف کردم ورم کم شد ولی الان دیگه تاثیری روی ورمم نمیذاره
سلام مجدد ، جناب دکتر هیچ نوع خارش و عارضه خارجی ندارم ، و فقط پاها نیست ، صورت و شکم و بازو و کلا بدنم ورم میکنه و با فوروزماید یک سایز کل بدن و صورتم کوچک میشه . خیر تا به حال هیچ نوع داروی آلرژی مثل سیتریزین برای ورمم استفاده نکردم و این مشکل فقط در بهار و تابستان برام پیش میاد