م.ت
عنوان :

ساییدگی

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
سلام و وقت بخیر پسرم دو سالش هس حین ورزش بر روی تردمیل متوجهش نشدم و پیشونی و روی بینیش سابیده شد لطفا کرم یا پماد خوب معرفی کنید لکش نمونه ممنونم
ایا لکش میمونه خیلی نگرانم ممنونم

سلام. وقت بخیر. اگر چه در زخم ها هیچ روشی که کاملا تضمین کنه که اثری از زخم بجا نمونه وجود نداره ولی در مورد فرزند شما در عکس بنظر میاد که خراشیدگی سطحی است و انشالله رد زیادی بجا نخواهد گذاشت. کرم سیکالفیت روزی دو بار روی موضع خراشیدگی بمالید.

خیلی ممنونم آقای دکتر

زخم رو روزانه به ملایمت شستشو بدین ولی محکم روی زخم دست نکشید که زخم تحریک نشه. در طول روز اگر بیرون میره مرتب ضد آفتاب استفاده کنید

بله حتما خیلی متشکرم از راهنماییتون
خیلی متشکرم از لطفتون