س.ج
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص نوزادان
با سلام و خسته نباشی
من پسرم شش ماه و بیست روزشه ، دچار رفلاکس بوده و هنوز هم هست ، یعنی در طول روز دو تا سه بار به صورت پنیری و سفت شیر بالا میاره ، و بسیار بسیار بادگلو میزنه بعد هر وعده شیر خوردن ده بار باد گلو میزنه ، و بسیار خواب کم و نا ارامی داره تو طول روز دو بار و هر بار نیم ساعت بیشتر نمیخابه
چه زمانی که شیر خودم و فقط میخورد و چه زمانی که شیر خشک هم میدم همین طور هست
یه مدت شیر خشک اپتامیل پپتی میخورد که فرقی نداشت بعد دکتر تشخیص عدم تحمل لاکتوز دادن شیر خشک ببلاک ال اف میخوره الان با شیر خودم که از وقتی این شیر رو خوردن بهتر شد بادگلو زدنش ولی دو باره الان دوروزه برگشته ، شبا خیلی خیلی بیقراره هر یک ساعت با گریه بیدار میشه ، واقعا موندم از رفلاکسشه یا دل درد میشه چون شبا وقتی خوابه اصلا بادگلو نمیزنه ، چند بار ازمایش مدفوع دادیم و سونو بردیم که جوواب ها رو خدمتتون میفرستم ، دارو چند روزه امپرازول میدم ولی چند دوره دادم هیچ تاثیری نداشت ، واقعا موندم
غذا کمکی هم روزی دو بار یا سه بار میدم ولی همش بهم چسبیده هست و شیر میخاد ،
یه مدت قطره ایزی کول بهش میدادم که
وقتی رو لپش امتحان کردم به شدت قرمز شد و فهمیدم حساس هستش و اون زمان خیلی بیقرار شده بود ، واقعا نمیدونم چی اینقد اذیتش میکنه که
هی به خودش میپیچه شبها و سرشو این ور اون ور میکنه و پیچ و تا ب میده خودشو اخرم گریه میکنه که شیر میخاد فقط ، خیلی هم عرق میکنه ،

سلام
این شرح حال به نفع ریفلاکس هست

قرص نکسیوم روزی دوبار هربار یک چهارم بدید
بقیه قرص رو برای روزهای بعد نگه دارید

نکسیوم بیست میلی گرم

تا 40 روز
بدید
اگه نکسیوم پیدا نکردید
همون امپراز ول رو باز کنید روزی دوبار
سی دونه داخل کپسول رو داخل کمی آب سیب بدید
دونه ها رو له نکنید

شربت موتیلیوم روزی دوبار هربار دو سی سی
تا سی روز

شرایط رو طی چند روز بعد بهم خبر بدید

امپرازول ساشه ای دارم که روزی یه بسته بهش میدم
ولی خب چند دوره این کارو انجام دادم نتیجه نگرفتم
شربت موتیلیوم هم پیدا نکردم اینجا میگن قرصشو دارن
من میتونم تو غذاهاش کره بریزم ؟ رفلاکسش بدتر نمیشه؟

اون امپراز ول ساشه ای خیلی به درد نمیخوره

موتیلیوم پیدا نکردید
یکچهارم قرص دامپریدون رو داخل دو سی سی آب حل کنید
صبح و شب یک سی سی بدید

ببخشید میشه بفرمایید که طول روز چند وعده غذا میتونم بدم؟ و چه چیزهایی میتونم بدم
اقای دکتر قرص امپرازول 20 خوبه بگیرم
این دونه هاش اب نمیشه بچه درسته بخوره؟
این همه بادگلو واسه چیست؟ از خواب زود بیدار میشه وقتی بلندش میکنم بادگلو میزنه،
التهاب روده که 200رو نشون میده واسه چیست؟ با اینکه ازمایش مدفوع نرمال هست
ایا الرژی به لاکتوز نیست؟

همه اینها فعلا بخاطر ریفلاکسه
اول باید ریفلاکس درمان بشه

با توجه به این ازمایش لازم هست من رژیم خاصی داشته باشم؟ و اینکه الان شیر خشک ببلاک ال اف میخوره مناسبه؟
🙏