ل.ن
عنوان :

جای جوش و لکه قهوه ای روی ساق پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من دو سال دارم میرم اپلاسیون روی ساق پام مو های زیر پوستی درمیاد و من میخارونمش و فشار میدم تا دربیاد و روی پام جوش میزنه و لکه های قهوای پام پر کرده چیکار کنم ؟
و چطوری از شر مو های زیر پوستی راحت بشم . من پوست چربی دارم

سلام شما حتما لیزر موهای زائد رو مد نظر داشته باشین اپیلاسیون و روشهایی که مو رو از ریشه می کنه مناسب شما نیست فقط شیو اونهم از بالا به پایین
برای جوش و لک این داروها رو استفاده کنین
clindamycin 2 gr
lotion clobetasol 30 cc
alcohol 70 up to 100 cc

این فرمول رو بدین داروخانه بسازه و صبح ها به پاتون بزنین

شب ها هم هیدروکینون ام کیو به لک ها بزنین
محلول ساختنی رو به کل ساق پا بزنین ولی هیدروکینون فقط لک ها

ممنون دکتر جون .
فقط لیزر موهای زائد ضرر یا عوارضی نداره؟
🙏

نه هیچ ضرری نداره اگه تهران هستین من تو مطب دستگاه الکس دارم

🙏
ن نیستم