ج.ه
عنوان :

آیا پدرم سرطان دارد؟

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام
شهر ما امکانات کمی دارد و فقط یک پزشک متخصص داخلی دارد، این پزشک پس از دیدن آزمایشات و سونوگرافی با اطمینان بالایی اعلام کرد پدرم سرطان دارد، ایشان میگفت بهتر است دنبال نکنید چرا که سن بالایی دارد و هم بیشتر اذیت میشود و عمرش کوتاهتر خواهد شد، لطفا صحت حرف های ایشان را تایید یا رد کنید، عکس ها را پیوست میکنم

با سلام
پدر شما یک کم خونی و یک طحال بزرگ دارند. که علت آن باید بررسی گردد. ممکن است علت این طحال بزرگ یک بیماری سرطانی و یا غیر سرطانی باشد.
می تونم بپرسم علت مراجعه به پزشک چی بوده

یک روز قبلش ماشینی دنده عقب گرفته بود و برخود جزئی با پهلوی پدرم داشت روز بعد احساس درد داشتند که فکر کردیم شاید حادثه جدی بوده و پدرم میگه جزئی بود مراجعه کردیم به بیمارستان و بعد به پزشک متخصص داخلی که گفتن ربطی به اون حادثه نداره و اوضاع وخیمه
دکتر اگر نیاز به آزمایش، عکس یا سونو خاص دیگه ای هست که برای پدرم هم سخت نباشه ممنون میشم بنویسید

قطعا بیمار نیاز به بررسی تکمیلی دارد و رویت لام خون محیطی و نمونه برداری مغزاستخوان و غیره لازم است
اصلا با این ازمایشات بطور قطع نمیشه گفت سرطانه و نیاز به بررسی داره
من توصیه می کنم به پزشک فوق تخصص خون و سرطان مراجعه فرمایید

🙏
آزمایش مغز استخوان برای سن 87 سال خیلی سخته درسته؟
رویت لام خون محیطی چون اونم ساده ست؟

ممکن با لام خون محیطی بطور کامل به تشخیص نرسیم
به هرحال حتی اگر لام خون محیطی هم تشخیصی باشد حتما نمونه بافتی لازم است تا تشخیص احتمال سرطان مسجل گردد

البته اگر تشخیص سرطان باشد
که من گفتم ممکن تشخیص سرطان باشد یا نباشد

الان طبق تجویز پزشک برای کم خونیش داره فیفول و فولیک اسید مصرف میکنه کافیه ؟ و پیشنهاد دارویی دیگه دارید؟ و چطور مصرف کنه و تا چند وقت تا رفع بشه

نه عزیزم کاملا مخالفم
ایشان باید توسط یک فوق تخصص خون ویزیت و لام خون محیطی رویت بشه