ا.گ
عنوان :

عصب کشی

دندانپزشک
درود خانوم دکتر،،،،ببخشید من دیروز دندون مشکل دارم رو عصب کشی کردم،،،،و درد هم فعلا نداشتم بعد گذشت یک روز،،،البته درد خیلی کمی هست الان،،،خیلی خیلی کم،،،،،فقط خانوم دکتر سوال،،،،،الان جلسه بعد که پر کردن هست رو گفتن 31 تیر بیایید،،،،انقدر به نظزتون طبیعی هست وقفه بیافته ؟؟ یعنی این تاخیر مشکل درست نمیکنه به نظرتون؟؟ و اینکه اللن پانسمان کردن داخل دندون رو و پانسمان کذاشتن داخلش و محکم بسته شده،،،،،فقط خواستم نظزتون رو بپرسم که طبیعی هست این وقفه 20 و چند روزه بین عصب کشی و پر کردن و بعدش هم البته پلاک لازمه گفتن،،،،،سپاس فراوان ازتون
و اینکه ببخشید،،،،الان ملتهب هست به مقدار انگار،،،اینم طبیعی هست به نظرتون؟؟ یعنی وقتی شاید غذایی چیزی میره زیرش درد میگیره،،،،این طبیعی هست به نظر خودم،،،،چون یک روز گذشته تازه،،،،،سپاس

سلام بله درد بعد از عصب کشی معمولا طبیعیه و خدا را شکر شما زیاد درد ندارید
معمولا اگر پانسمان خوب و محکمی داشته باشه مشکلی نداره و نباید پانسمان تا جلسه بعدی دربیاد

🙏