ف.ع
عنوان :

خارش و التهاب پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام حدود هشت ماه هست پوست دست و پشت گردنم ملتهب میشه قرمز میشه و جوشهای قرمز میزنه اول روی بازوم بود فقط ولی الان کل دستمو گرفته بعضی وقتا هم میخاره کرم مرطوب کننده هم که بزنم بدتر میخاره داره بیشتر و بیشتر میشه و من نگرانم به بقیه جاهای بدنم سرایت کنه ممنون میشم دارو یا محصول پوستی برای درمان بهم معرفی کنید

سلام روز خوش دخترم قرص فکسوفنادین 60 صبح و شب بخور و پماد فلوئوسینولون را روزی 2 بار بزن
بعد از دوهفته خبر بده اگر بهتر نشده بود باید حضور آن به متخصص پوست مراجعه کنید

🙏