p.p
عنوان :

شیر نخوردن بچم

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقتتون بخیر
دخترم 15تیر 4ماهش تموم میشه.تا 2ماهگی شیر خودمو باسینه خیلی خوب میخورد و روزی 30تا 60 سی سی شیرخشک میدادم.ولی بعد واکسن سینه رو بد میگرفت مک میزد ول میکرد تا اینکه کم کم تا اخر 3 ماهگی کلا تو روز سینه رو نمیگیره و فقط شبا میخورد.منم روزا شیرمو میدوشم میدم.الان چن روزا هم شبا بد سینه میخوره و هم تو روز شیر خودمو با شیشه خوب نمیخوره.کمکی شیرخشک smaمیدم. تو رو خدا راهنمایی کنین چیکار کنم.
الان خیلی سر و صورتشو میماله خس خس سینه داره شیر کم بر میگردونه ولی اگه دارو یا قطره ای چیزی بدم شیر و استفراق میکنه از دهن و بینی میاد بیرون
میشه بفرمایید نیاز بچه به شیر کلا چند سی سی هس؟
و اینکه شیرنخوردن و بقیه چیزا علتش چیه؟ممنون

به ازای هرکیلو وزن بدن پنج پیمانه درشبانه روز

اگربتونین شیر تون را تقویت کنین بهتره شیرخسک ندین چون علایم حساسیت به لبنیات گاوی داره

من لبنیات گاوی نمیخورم فقط گهگداری پنیر...از خدامه شیر خودمو بخوره....
میتونه رفلاکس پنهان باشه؟؟واینکه به نظر شما چه مارک شیرخشکی بهتره که طعمش مثل شیر مادر باشه؟
و این بی اشتهایی از چیه؟
چرا شیر خودمو نمیخوره؟
میشه یه کمی شیرخشک باشیر خودم قاطی کنم؟
گهگداری عطسه و سرفه هم میکنه
ریفلاس واضح نداره یعنی بیخودی شیر برنمیگردونه مگه قبل یا بعدش دارو داده باشم یه جا خوندم اینا علایم رفلاکس پنهانه نمیدونم درسته یا نه؟

قطره مولتی ویواکیدز روی بیست وپنج قطره

شربت امپرازول دوازده ساعت یک ونیم سیسی

اگه سیر باشه خابش خوبه شبا معمولا 10ساعت بین روزم 3تا 4ساعت پراکنده میخابه.قطره مولتی برا اشتهاس؟
من مشهدم راستش دکترش نئو زینک و قطره اهن داده
لازمه مولتی بدم؟
بعد اینکه برا شیر چیکار کنم؟
شیر خودمو خوب نمیخوره؟میشه یه طعم دهنده به شیرم اضافه کنم؟همچین چیزی هست؟
و اینکه اگه ممکنه یه شیرخشک خوب معرفی کنین.تا الان روزی حدودا 60تا 90 سی سی smaمیدم خوبه همین؟یا یکی دیگه معرفی میکنین؟

کپسول لاکتاول روزی دوتا بخورین شیرتون زیادمیشه

اکرنمیخوره یه کوچولو اب نبات یا اب قندبزنین

اره مولتی ویواکیدز حتما بدین اشتها را زیادمیکنه

خیلی ممنون از حوصلتون اقای دکتر و اینکه وقت میزارین.
دکترش برا چکاپ یه سونو کلیه و لگن نوشت که براتون فرستادم.یه سنگ تو کلیش هس دکتر گفت دارو نمیخاد دو ماه دیگه سونو تکرار بشه بعد اگه لازم بود دارو میدم
می خواستم نظر شمارم بدونم خیلی ممنون از لطفتون
و اینکه من الان قطره اهنم میدم.درکنار مولتی اهنم بدم یا نه؟ و آد؟
موقع تولد وزن 2600گرم دور سر 34. و قد 47 بوده
در سه ماه و 21 روزگی
وزن 6150 دور سر 41 و قد 63 بوده.نظرتون؟
البته از 2ماهگی تا الان فقط 1200گرم وزن گرفته...

اره خوبه مراقب باش خیلی بالا نره

لگنش خوبه تو سونو؟؟
وزنش منظورتونه زیاد نشه؟
با مولتی ویتامین آ د هم لازمه؟
خیلی ممنون اقای دکتر لطف کردین بسیار با حوصله جواب دادین
🙏

اره سونو خوبه .اگردکتربردین بگین دوباره لگن معاینه کنه