ا.ی
عنوان :

زانو درد

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام آقای دکتر خانمی 51ساله هستم که مدنیه زانوی چپم درد ناک شده البته درد در کنار زانو و پشت زانومه روزای اول نمی تونستم رو پام بایستم ولی الان میتونم ولی درد هنوز هستش یکبار قبلاً اینطور شدم ولی به مرور بهتر شدم البته زانوی راستم بود الان نزدیک به ده روز هست با توجه به وضعیت قرمز شهرمون نمیتونم به دکتر مراجعه کنم (دزفول)لطفاً میشه راهنمایی بفرمایید خدا خیرتون بده

سلام روزی دوبار پماد رهامین را روی ناحیه درد استفاده کنید و ده دقیقه ماساژ بدهید اگر مشکل معده ندارید روزی دوقرص دیکلوفناک را مصرف کنید

🙏