م.ب
عنوان :

ویتامین

متخصص طب سالمندان
سلام،خسته نباشید،ببخشید خانم دکتر پدر و مادر من مسن هستن و هیچ گونه داروی تقویتی مصرف نمیکنن،خواستم بپرسم در این شرایط چه داروهایی برای تقویت سیستم بدنشون و ویتامین و مکملی نیاز هست؟
مادر من داروهای فشار و قند و قلب رو هم مصرف میکنن،و پدرم سال ها پیش شیمی درمانی شدن...
و تاحالا هیچ آزمایشی از نظر اینکه ببینن کمبود ویتامین دارن ندادن..ممنون

باسلام. درمورد پدرومادر محترم اگه از نظرمصرف مواد غذایی مشکل خاصی ندارند ودرتغذیه روزانه لبنیات به همراه میوه وسبزیجات مصرف میکنند توصیه میشود که ویتامین د مصرف کنند که ماهی یکبار مصرف کلسیتریول کافی است. درضمن مصرف اسیدفولیک هم بصورت یک روز درمیان درسن بالا مفید میباشد. نیاز به مصرف سایرویتامینها درصورت کمبودمحرز که با ازمایش تاییدشود توصیه میشود