م.م
عنوان :

اسهال و کورونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
با عرض سلام و خسته نباشید ببخشید من چند روزیه که دچار اسهال شدم دیشب یک قرص لوپراماید هم مصرف کردم ولی امشب باز ادامه داشت چطور میتونم بدونم که ایا این یک اسهال عادی است یا علایمی از کورونا است چون تازگیا خوندم که میگن این هم یکی از علایم افرادی است که کورونای خفیف گرفتند،و یاداوری کنم من امروز خیلی بی حواس بودم و یک حالت گیجی با درصد کم بهم روی اورده و گاهی جلو چشمم سیاه میشه البته احتمال داره که کم خون باشم چون خیلی لاغرم و چای هم همیشه همراه با غذا میخوریم ،و روده بزرگم از قبل هم درد میکرد و درد داره گاهی اوقات. اینا رو گفتم تا بتونین بهتر تشخیص بدین.
با تشکر.

سلام توصیه می کنم یک بررسی کامل شامل آزمایش خون و مدفوع و نیز آزمایش ویروس شناسی کورونا از نمونه ته حلق انجام دهید