ا.ح
عنوان :

کیست تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام
من قبلابابت کیست رحم باشمامشورت کرده بودم والان نتیجه سی تی اسکن وسونوو آزمایش خونم آماده شده،خواستم نظرتون روبدونم.

سلام عزیزم
ممنون که جواب سی تی اسکن رو برام فرستادی.
این کیست نیاز هست که برداشته بشه.

الان اندازه کیست تو چهارروز دوسانت بزرگ شده؟؟یا خطاسونوگرافی بوده؟کیست سرطانی هست یا نه؟نیاز ب برداشتن تخمدان هم هست؟

نوع کیست رو در زمان عمل میشه مشخص کرد ولی مارکر های مربوط به سرطانی بودن خوشبختانه پایین هست.

در زمان عمل در مورد برداشتن تخمدان تصمیم می گیرند

🙏
توصیه خاصی ندارید؟

فقط پیگیری کن . کار خاصی نمی خواد انجام بدی.

🙏