ا.ص
عنوان :

خاروندن صورت و استفراغ و داغ شدن پشت گردن، خر خر

متخصص بیماری های کودکان
سلام دارم خدمت دکتر عزیز، خسته نباشید
جناب دکتر بچمو تو یک ماهگی بخاطر ریفلاکس معده خدمت شما اوردم مطب. ک حضرتعالی واسش موتیلیوم و ویتامین D3، گریپ میکسچر تجویز کردین و گفتید بعد سه ماه اگر خوب نشد بهش یک هشتم باکلوفن بدید، ک بعد سه ماه باز بی خوابی و دماغ و گوش خاروندن و عرق کردن زیاد ، همینکه تو پوشکش لکه نارنجی رنگ داشت ک با شما پیامکی ارتباط گرفتم پیشنهاد زادتین و یک چهارم باکلوفن رو توصیه کردین و ملحفه ی خواب رو گفتید عوض کنید ک پرز دارنباشه
الانه چند هفته ایست پشت گردنش و سرش داغ میکنه، دماغ و گوشش رو میخارونه و همینکه تو این سه هفته سه بار استفراغ پرتابی داشته ک خلط دارهم هست
الان 10 ماه و 16روزشه، 12 کیلو وزنشه ختنه کرده 6 تا از دندوناش در اومده.
لطفا لطف کنید راهنمایی بفرمایید چکار کنیم

سلام
دارو تا مناسب هستند ولی اگر بتوانید عامل آلرژی زا را پیدا و حذف کنید بهتر است اگر حساسیت به لاکتوز شیر مادر دارد میتوانید سیروای را کم و قطع کنید اگر آلرژی,به سایر غذاها دارد میتوانید تست آلرژی,بدهید
زادیتن روزی دوبار 2 سی سی و بکلوفن روزی,دوبار 1/3 حداکثر دوز مجا ز,دارو ها است

میتوانید شیردهی را کم و قطع کنید ....