م.ف
عنوان :

رفلاکس نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر روزتون بخیر دختر من مریض شماست و از دو ماهگی داروی نکسیوم و موتیلیوم مصرف میکنه الان سه ماه و نیمشه. برای ویزیت چهار ماهگی میارم خدمتتون. خواستم ببینم این داروهارو تا کی باید مصرف کنه؟ ممکنه چهار ماهگی قطع کنید؟ اگر نه با توجه به اینکه این داروها دیگه نیست من از یه آشنا تهیه کنم.

سلام اغلب با شروع غذای کمکی بعد 4 ماهگی تا 5 ماهگی داروها قطع میشوند البته اگر الان خوب است میتوانید فقط نکسیوم را تمدید کنید