س.غ
عنوان :

بیحالی ، و بی خوابی و بعضی اوقات تنگی نفس

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام خانوم دکتر مادرم 50 سالشه الان نزدیکه 2-3 هفته میشه بی حاله و بی خوابه آزمایش کرونا هم داده ک خداروشکر منفی بوده آزمایش خون و سونو هم داده ک دکتر گفته ممکنه بیماری گریوز باشه خواستم ازمایشاتشو ب شما نشون بدم ببینید چجوریه
و اینکه اگر این بیماری باشه درمانش چجوریه
این هم جواب سونو شکم و لگنش

سلام علت بی حالی مادرتون بیماری تیرویید نیست
مادرتون دچار بیماری هاشیماتو هست که باعث کم کاری تیرویید میشود و فعلا نیاز به دارو ندارد
هر سه ماه یکبار ازمایش TSH T4تکرار شود
جواب سونوگرافی خوب است
مختصر چربی خونشون بالاست به پزشک داخلی مراجعه کنند