م.ط
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر اقای دکتر متاسفانه موفق نشدم این هفته ازتون وقت بگیرم نوزاد 2ماه و 3روزه ایی دارم 15روزگی چک کردین رفلاکس نداشت الان گاهی در روز بالا میاره زیاد و پنیری و گاهی هم رقیق ترش میکنه زیاد و تک سرفه و سکسکه هم داره ولی خس خس سینه نداره وزن تولد 2850 وزن 2ماهگی 5 بوده،روزا شیر خودم شبا شیر خشک نان اچ ا تجویز کردین که گاهی موقع شیر خشک خوردن انگار داره خفه میشه و به زور میخوره و غر میزنه،شکمش 3 4 روز یکبار کار میکنه ولی دفعش خوبه نفخش زیاد،الان دارو رفلاکس نیاز داره یا نه چون شبا تا صبح هم بیداره،خودم تا کی باید رژیم باشم با تشکر

سلام رژیم شما تا 3 ماهگی لازم است و اگر حالت ترش کردن دارد پودر اس امپرازول 10 روزی دوبار 1/4 پودر بدهید و شیرش را ترویتال ای ار کنید