m.a
عنوان :

سینه

فوق تخصص جراحی پلاستیک، ترمیمی و سو ...
با سلام و وقت بخیر

خانمی هستم با 26 سال سن قد 163 وزن 57 که سینه های بنده به اندازه کافی رشد نکرده .سوالمراجب این قرص ها و داروهای هست که پیشنهاد میکنند برای بزرگشدن سینه ..اینکه آیا عوارض ندارن آیا اصلا سایز سینه رو تغییر میدهند؟ شما چه پیشنهادی دارید.ممنون از راهنمایی هاتون

سلام

معمولا اکثر داروها جنبه تبلیغات دارن و تنها راه درست جهت بزرگ شدن سینه جراحی پروتز میباشد

یعنی شما هیچ دارویی را تجویز نمیفرمائید در این خصوص ..من از جراحی ان هم بر روی چنین عضوی خیلی میترسم ..از اینکه عواقب جبران ناپذیری داشته باشه و اینکه بعد ها برای شیر دهی مشکل نخواهد داشت؟

نخیر مشکلی برای شیردهی ایجاد نخواهد کرد.