م.ش
عنوان :

جوش سفید

متخصص بیماری های دهان و فک و صورت
سلام آقای دکتر کاضمی. روزتون بخیر. من چند روزی هست که یک جوش سفید در داخل دهانم در کنار دندان های اسیاب ام در اومده و وقتی غذا یا زبونم بهش میخوره،. درد میگیره. راه حل چیه؟؟

سلام وقت بخیر
تورم و حالت پر و خالی شدن از مایع شفاف نداره؟
واینکه دردش زیاد هست به قدری که با غذا خوردن تداخل داره؟

تورم و خالی شدن مایع شفاف خیر. حین غذا خوردن الان دقیق یادم نیست اما چون سینوزیت دارم، حین تخلیه خلت از دهان، جوش با دندان هام برخورد میکنه و درد متوسطی رو ایجاد میکنه

به نظر یه آفت کوچیک میاد. شما یه پماد به اسم تریادنت از داروخانه تهیه کنید و با گوش پاک کن روزی سه مرتبه روی ناحیه بمالید و تا نیم ساعت چیزی نخورید
طرف دو سه روز بابد خوب بشه
اگه نشد و یا در سایر نقاط دهان هم ایجاد شد باید یه سری ازمایش به خصوص از جهت کم خونی و کمبود ویتامین ب12 بدید

متشکرم. فقط اگر بخشی از پماد رو قورت بدم مشکلی پیش میاد؟؟ چه مقدار باید روی جوش مالید این پماد رو؟

نه اشکالی نداره
به مقدار کمی که یه لایه نازک روی ناحیه پوشیده بشه