س.د
عنوان :

تریزومی 21

متخصص ژنتیک پزشکی
با سلام و خسته نباشید

همسرم آزمایش غربالگری اول رو انجام دادن و عدد آزمایش تریزومی 21 ، یک به هزاروسیصد و پنجاه شد ( ازدواج فامیلی هستیم دختر خاله پسر خاله )

میخواستم بدونم این عدد ریسک بالایی داره ؟ و این که حتما باید آزمایش آمینوسنتز انجام شه ( باتوجه به خطر سقطی که میگن وجود داره ) یا به آزمایش غربالگری دوم اکتفا میشه کرد ؟ در ضمن جواب سونوگرافی شون هم خوب بوده خداروشکر

سلام خدا رو شکر که سونو خوب بوده

این تست برای بررسی خطر در ازدواج فامیلی نیست لزومی حتما به بررسی آمنیوسنتز نیست ولی می توانید از تست سل فری یا نیپت استفاده کنید البته باید حتما مشاوره زنتیک قبلش انجام بدید