ع.ق
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام وقت بخیر ببخشید من در این فصل دچار آلرژی می شم ولی مشکلی که الان دارم این هست که از سه شنبه همراه با درد قفسه سینه و درد بین دوتا کتف و سوزش گلو هستش می خواستم بدونم نیازی هست برای پیگیری بیماری کرونا یا خیر البته باید بگم من خودم از منزل خارج نمی شم ولی پدرم سرکار می رن و می یان تمام نکات رو هم رعایت می کنن

سلام به هر حال احتمال کورونا مطرح است اگر احساس تنگی نفس یا گلودرد دارید بهتر است تست کورونا انجام دهید

🙏