ش.ا
عنوان :

لرزش چشم

متخصص چشم پزشکی
سلام اقا دکتر من ی دختر 7 ساله دارم که هر چند وقت ی بار میگه چشم لرزید.ازش پرسیدم یعنی چی میگه از بالا به پایین میاد ظاهرا من هیچی نمیبینم.من خودم چند وقته تو خواب اینجوری میشه .ولی به من گفتن شبیکه ام مشکل داره.6 ماه پیش بردمش چشم پزشکی چشمم کمی ضعیف بود ولی عینک نداد اصلا.تمام مراحل رشدشم کامل هست اقا دکتر چیز خطرناکیه

سلام وقتتون بخیر
لرزش چشم چه واقعی باشد و چه کاذب باشد یعنی توسط دیگران قابل مشاهده نباشد مثل علامت دختر خانم شما ،علامت مهمی در چشم پزشکی نیست وجای نگرانی نبوده و نیاز به اقدام خاصی نیست منتهی بهتر است در یک فرصت مناسب و بدون نگرانی و عجله یک معاینه کامل چشم پزشکی با قطره جهت مشاهده عصب وشبکیه و نیز تعیین نمره چشم انجام شود.

اقا دکتر عزیز.الان برای سنجش اول ابتدایی باید مراجعه کنیم به نظر شما همین کفایت داره یا باید به متخصص چشم پزشک مراجعه کنم.اقا دکتر تو گوگل زده بود به مغز ربط داره ایا صحت داره این موضوع

الان وقت خوبی جهت معاینه چشم پزشکی است چون دختر خانمتون 7 ساله است احساس لرزش چشم ربطی به مغز نداره بیمورد به خودتون استرس وارد نکنید چون هیچ علامت و ایرادی ندارند فقط احساس لرزش دارند

اقا دکتر برای پیش دبستانی ی جایی معرفی کرده بودن که هم با چارت هم با دستگاه دیدن تو برگه اش هیچ علامتی نبود جز ی چشم 8/10 ی چشم 9/10بود بعدش دقیقا یک هفته بعدش با مسئله کرونا درگیر شدیم که نشد ببرم چشم پزشکی البته اون خانم نه ارجاع داد به چشم پزشکی نه عینک تجویز کرد به نظرتون این دو به هم ربط داره

بهتره توسط یک چشم پزشک معاینه کامل بشه چون بینائی سنجی فقط نمره چشم تعیین میکنه وبه خود چشم کاری نداره

ممنون از اقا دکتر عزیزم که منو از نگرانی دراوردید انشالله بهترینها نصیب خودتونو و خونواده اتون باشه
🙏

منم از شما سپاسگژارم انشاا...جای نگرانی نخواهد بود واقعا نگران نباشید اصلا چیز مهمی نیست

خدا انشالله شما دکترایی که به ادم ارامش میدید رو هزار سال برامون نگه داره.ممنونم از محبتتون

ممنون از لطف شما ،انشاا... سلامتی باشه

🙏