ح.ا
عنوان :

ریه و دل درد

فوق تخصص ریه
سلام آقای دکتر
من هفته پیش هم مزاحم شدم که ریه درد و دل درد داشتم. شما آزیترومایسین و تلفست و کلیدینیوم سی و nAc رو تجویز کردید برای شش روز. ولی چون بهتر نشدم فرمودید دو هفته ادامه بدم. الان تقریبا دوازده روز مصرف کردم دارو ها رو ولی چند بار اسهال شدم و امروز استفراغ داشتم. ریه ام بعضی مواقع حالت تک سرفه دارم و خیلی تغییری نکرده اما دل دردم بهتر شده و فقط یکی دوبار اسهال داشتم. بروشور آزیترومایسین رو خوندم که استفراغ از عوارضش بود. به نظرتون ادامه بدم به مصرف؟
اگر لازم میدونید مشاوره قبلی رو هم بفرستم

تب و لرز و بدن درد ندارم. منتها در ویزیت قبلی هم گفتم که به علت سوزش معده یک ماه هست که لانزوپرازول هر روز ناشتا مصرف میکنم. همین رو ادامه بدم یا پنتوپرازول رو جایگزین کنم؟ در مورد ریه هم چون مشکلم برطرف نشده هنوز به نظرتون مشکلم چی هست؟ بعضی مواقع در روز احساس سرفه خفیف دارم

خودمشکل معده (رفلاکس اسید)باعث سرفه خشک میشه,شب قبل ازخواب فاموتیدین 20 بخور ,لانزو یا پنتو پرازول هم فرقی ندارن
رژیم غذایی هم رعایت کن و...

🙏