s.g
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق
سلام
پدرم 90 سال سنشه و بیماری هاشون کم خونی تیرویید و فشار خونه چند روز پیش حدود سه روز فعالیت بدنی سخت داشتند و از بالا تنشون بخصوص دست ها کار زیاد کشیدن 2یا 3 روز بعد از پایان فعالیت بدنیشون احساس درد میکردن در ناحیه زیر دنده ها و پشت کتف سمت چپشون فقط درد میکرد و تیر نمیکشید و گسترش نیافت اولا با 1 استاگروفن500 3 ساعت دردشون قطع میشد و دوباره درد شروع میشد و بعدش استامینفون 6 ساعت دردشونو قطع میکرد و بعدش دردشون کمتر میشد و روز سوم دیگه نیازی به مسکن نداشت ولی همسایمون گفتن تریاک بخور خوبه برات پدرمم اندازه یه عدس تریاک خوردن و قبلا سابقه خوردن یا کشیدن تریاک رو نداشتن 4 ساعت بعد از خوردن تریاک احساس لرز توی هوای گرم میکردن اشتهاشون کامل از دست داد و به محض اینکه اغذا خورد بالا اوردن بردیمش بیمارستان دکتر دید نقلبشون تند میزنه گفت نوار قلب بگیرن بعد از گرفتن نوار قلب یه تغیرات کوچیکی مشاهده شد و گفتن که احتمال اینکه قلب مشکل داشته باشه کمه ولی متخصص بعدی گفت بهتره امشبو تو سی سی یو باشه تا فردا ازش اکو بگیرن اکو که گرفتن گفتن قلب مشکل خاصی نداره و با دارو حل میشه و گفتن ممکنه کم خونی به قلبش فشار وارد کنه و گفتن باید یه شب دیگه بمونن تا دکتر گوارش ببیننشون در طول مدت بستری شون هیچ دردی نداشت فقط شب اول از خواب که بلند شد گفت احساس درد خیلی خفیفی در پشت کتف چپشون دارن درد به حدی بود که فقط کتف چپ و راست فرق داشته باشن و خیلی خفیف بود و بعد از مدتی رفع شد و صبخ روز 2 گفتند که در دنده هاشون درد خیلی خفیفی دارند که اونم بعدش حل شدروز دوم گفتند که جواب اکو و ازمایشاش نشون میده که قلب مشکل خاصی نداره اما باید 27 ام دوباره مراجعه کنیم به متخصص قلب و فردای مرخصیشون به دکتر گوارش مراجعه کنیم برای رفع کم خونی پدرم اخرین بار 6 ماه پیش نوار قلب گرفت که مشکلی نداشتن جواب ازمایشاشونم الان براتون میفرستم میخواستم بدونم با توجه به این ازماشات مشکل قلب پدرم در چه حدیه ایا خیلی خطر ناکه یا نه و جدیدا احساس خستگی نسبی بیشتری دارند تو 3 ماه گذشته
این مدارکی بود که تونستم براتون ارسال کنم و در ضمن خستگیشونم کم شده

سلام عرض شد
ایشان در اکو، نارسایی قلبی دارند
اگر علائم شان جدید است، آیا از نظر ابتلا به کرونا، بررسی شده اند؟
عکس قفسه سینه یا سی تی اسکن ریه دارند؟
در دو ماه اخیر اکثر بیماران با علائم ضعف و خستگی و تن درد مراجعه می کنند

در ضمن شما آزمایش خونی، برای من نفرستادید که ببینم آیا کم خونی دارند یا خیر

بله ایشان خیلی وقت پیش کم خونیشون تشخیص داده شده خستگیشونم همیشه بوده که پزشک گفت بخاطر بیماری زمینه ایشون ( تیرویید و کم خونی )هستش و توی بیمارستان گفتن یکی از دلایل اینکه به قلبشون فشار میاد کم خونیه
از زمانیم که مرخص شده دیگه هیچ مشکالی نداشتند
جز کم اشتهایی

حتما از نظر بدخیمی های گوارشی، بررسی شوند
و تست کرونا هم آنتی ژن هم آنتی بادی چک شود

🙏
تشکر و راجع به قلبشون چی مشکلشون جدیه؟ نیازی به مراجعه مجدد هسته؟

بله مشکل نارسایی قلبی دارند و باید تحت نظر باشند.

🙏