آ.س
عنوان :

جوش پیشانی و زیر گردن

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر وقت بخیر
من سال گذشته با گرم شدن هوا اول جوش زیر پوستی زدم در ناحیه پیشانی و بعد بزرگ شدن رفتم پزشک و اسپیرونولاکتون بالای 100 تا خوردم و زنیاک LP مصرف کردم و 8 تا ازیترو خوب شدن ولی امسال دوباره حالا به علت گرمی هوا یا پایان دوره قرص دوباره شروع شدن ولی امسال زیر مندیبل هم جوش های بزرگ و گاها چرکی زدم الان دارم نوروا اکسفولیاک مصرف میکنم که جوش پیشانی در حد زیر پوستی بمونه ولی دوس دارم پوستم مثل اولش بشه اخه چرا در 23 سالگی باید همچین چیزی میشد . پریودهام منظومه محلول بیوتک برای شستن صورت دارم و ضد افتاب پرایم مصرف میکنم
ممنون میشم کمک کنید

با سلام و احترام
جوشها میکربی هستند حتما لازم است مجدد قرص ازیترومایسین 250 روزی یک عدد به مدت یکماه
محلول کلیندامایسین یک درصد روزی یک مرتبه به محل جوشها
ژل شستشو ادامه دهید
اگر تهران هستید و شرایط مراجعه به کلینیک دارید پیلینگ سالیسیلیک هم بسیار کمک میکند

🙏