s.g
عنوان :

قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
سلام
پدرم 90 سال سنشه و بیماری هاشون کم خونی تیرویید و فشار خونه چند روز پیش حدود سه روز فعالیت بدنی سخت داشتند و از بالا تنشون بخصوص دست ها کار زیاد کشیدن 2یا 3 روز بعد از پایان فعالیت بدنیشون احساس درد میکردن در ناحیه زیر دنده ها و پشت کتف سمت چپشون فقط درد میکرد و تیر نمیکشید و گسترش نیافت اولا با 1 استاگروفن500 3 ساعت دردشون قطع میشد و دوباره درد شروع میشد و بعدش استامینفون 6 ساعت دردشونو قطع میکرد و بعدش دردشون کمتر میشد و روز سوم دیگه نیازی به مسکن نداشت ولی همسایمون گفتن تریاک بخور خوبه برات پدرمم اندازه یه عدس تریاک خوردن و قبلا سابقه خوردن یا کشیدن تریاک رو نداشتن 4 ساعت بعد از خوردن تریاک احساس لرز توی هوای گرم میکردن اشتهاشون کامل از دست داد و به محض اینکه اغذا خورد بالا اوردن بردیمش بیمارستان دکتر دید نقلبشون تند میزنه گفت نوار قلب بگیرن بعد از گرفتن نوار قلب یه تغیرات کوچیکی مشاهده شد و گفتن که احتمال اینکه قلب مشکل داشته باشه کمه ولی متخصص بعدی گفت بهتره امشبو تو سی سی یو باشه تا فردا ازش اکو بگیرن اکو که گرفتن گفتن قلب مشکل خاصی نداره و با دارو حل میشه و گفتن ممکنه کم خونی به قلبش فشار وارد کنه و گفتن باید یه شب دیگه بمونن تا دکتر گوارش ببیننشون در طول مدت بستری شون هیچ دردی نداشت فقط شب اول از خواب که بلند شد گفت احساس درد خیلی خفیفی در پشت کتف چپشون دارن درد به حدی بود که فقط کتف چپ و راست فرق داشته باشن و خیلی خفیف بود و بعد از مدتی رفع شد و صبخ روز 2 گفتند که در دنده هاشون درد خیلی خفیفی دارند که اونم بعدش حل شدروز دوم گفتند که جواب اکو و ازمایشاش نشون میده که قلب مشکل خاصی نداره اما باید 27 ام دوباره مراجعه کنیم به متخصص قلب و فردای مرخصیشون به دکتر گوارش مراجعه کنیم برای رفع کم خونی پدرم اخرین بار 6 ماه پیش نوار قلب گرفت که مشکلی نداشتن جواب ازمایشاشونم الان براتون میفرستم میخواستم بدونم با توجه به این ازماشات مشکل قلب پدرم در چه حدیه ایا خیلی خطر ناکه یا نه و جدیدا احساس خستگی نسبی بیشتری دارند تو 3 ماه گذشته
و اینکه پدرم ار بیمارستان و دکتر اینجور چیزا خوشش نمیاد و نتوستیم دوباره به پزشک مراجعه کنیم بعد از مرخصیشون خستگی بی سابقه ای داشتن که داروهای گیاهی برای رفع کم خونی بهشون دادیم که مشکل خستگیشون کامل حل شد و مثل سابق کمتر خسته میشدن
از زمان مرخصیشون تا الان هم هیچ مشکل خاصی نداشتن جز کم اشتهایی
راستش از یک پزشک قلب و عروق دیگه داخل زوپ سوال پرسیدم که گفتن مشکل خاصی نداره و باید داروهاشونو مصرف کنن
خواستم از شماهم بپرسم که مطمن بشم
تشکر
چند شب پیش هم تشک پدرم خیس بود و روی همون خوابید روز بعدش پاینن کمرش 2روز درد میکرد که به مرور اونا خوب شدن و جدیدا هم سر کتف سمت چپ پدرم درد میکنه ایا ممکنه ربطی به قلب داشت باشه یا خیر
یعنی کمرشون از پایین تا بالا درد میکرد که اونا بهتر شدن و سرکتفشونم کمی درد میکنه

سلام دردهایی که عنوان میکنید مرتبط با قلب نیستن .و بیشتر همون مشکلات عضلانی و اسکلتی هست .
که به تدریج بهتر خواهند شد .

ولی در مورد اینکه کلا ایا قلبشون مشکل داره یا نه،؟
با توجه به مدارکی که شما فرستادید ،و اکویی که انجام شده ،ایشون قلبشون مشکل داره و بیمار قلبی هستند .
در اکو پمپاژ قلب ایشون 35-40 درصد نوشته شده ،که این یعنی ضعف قلب و نارسایی قلبی .
درد الانش ربطی به قلب نداره ولی ایشون مشکل قلبی دارن و باید برا این مشکل قلبیشون دارو مصرف کنند و تحت نظر باشند

مشکل ایشون خیلی جدیه؟
و اینکه کم خونی ایشون تاثیری در پمپاژ خونشون داره یاخیر
چه داروهایی باید مصرف کنند
و اینکه یه سوال دیگه ایا با توجه به شزایط پدرم بیماریشون قابل بهبوده
اخرین بار هم حدود 8 ماه پیش در بیمارستان بخاطر پروستات بستری شدن که ازشون نوار قلب گرفتند گفتند قلبشون مشکلی نداره

تصویر واضح تری از اکو اگه دارید بفرستید و کامل از تمام صفحه اکو .
ممکنه به علت کیفیت پایین تصویر من دچار اشتباه شدم

چشم تا 1 ساعت دیگه براتون ارسال میکنم
برگه گزارش اکو ازش به خوبی مراقبت نکردن بخاطر همین رنگ پریدگی داره ببخشید اگه به خوبی واضح نیستش
ولی چند تا عکس قبل از رنگ پریدگی ازشون دارم که الان براتون ارسال میکنم

با این عکس های که هرچند کیفیت مناسب نیست ،ولی واضح تره .قلبشون مشکل و ضعف داره و حتما باید داروی قلبی مصرف کنند
کم خونی میتونه تشدید کنه ولی عامل اصلی نیست .
دردهایی هم که الان دارن مرتبط با قلب نیست .ولی ایشون هر 2-3 ماه باید توسط متخصص قلب ویزیت بشن