ع.چ
عنوان :

ریت

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
وقت بخیر اقای دکتر مادر من طبق تشخیص شما دو داروی پیوست رو مصرف میکنند به الان داروها داره تموم میشه مجدد بگیرن؟یا باید بیان مطب؟به خاطر کرونا از منزل بیرون نمیرند ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام، هر دو دارو مشابه هم هستند، سروفلو هندی است و فلوسالمکس ایرانی است و هر دو باهم نباید استفاده شود. اگر در حال حاضر سرفه و تنگی نفس و علائم ریوی ندارید و حال عمومی خوب است نیازی به مصرف دارو نیست ولی اگر علائم دارید و یا با قطع داروها در آینده سرفه و تنگی نفس مجددا عود کرد لازم است اسپری ها شروع شود، چون اسپری سروفلو در داروخانه ها موجود نیست میتوانید بجای آن از اسپری فلوتیکورت پلاس 250 هر 12 ساعت یک پاف به مدت 2 ماه استفاده نمایید و در هنگام سرفه اسپری سالبوتامول 2 پاف مصرف شود.
این اسپریها در داروخانه جنب مطب من در تهران و یا کرج موجود است.

🙏