م.ش
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام دختری 8ماهه دارم که به تشخیص شما حساسیت به لاکتوز دارن واز 3ماهگی شیرمادر و قطع کردم و شیرخشک بدون لاکتوز میخوره و روزی دوبار باکلوفن بهش میدم الان چند روزی هست که انگار بخاطر دندوناش علائم رفلاکس برگشته خواب کم و سبک و اشتهای خیلی کمی داره و بجز شیر چیز دیگه ای نمیخوره و اصلا غذا نمیخوره شبها هر یه رب یه بار بیدار میشه و داره وزن از دست میده سوال من اینکه میتونم دز باکلوفن و زیاد کنم و تا کی باید مصرفش ادامه داشته باشه و آیا لازمه داروی دیگه ای مصرف کنن چون واقعا هر دومون خیلی اذیت میشیم ایا میتونم برای افزایش اشتها و خوابش کاری کنم ؟
اقای دکتر از اونجا که میخام به زور غذا ندم فاصله هر وعده 60تا شیر گاهی 6ساعتم میشه که هیچی نمیخوره؟واقعا مستاصل شدم از بی قراری بی خوابی و بدغذایی

سلام
بله از شربت زادیتن و گاویسکون برای تحریک اشتها و کاهش,علائم روزی,دوبار 1/5 تا 2 سی سی میتوانید بدهید
غذای انگشتی و کولر روشن و عدم اجبار در تغذیه همراه شربت زبنک گلوکونات روزی 3 سی سی
بکلوفن را سعی کنید روزی یک بار 1/3 بیشتر ندهید