ب.ط
عنوان :

زاویه دید تنگ

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
سلام
من به دکتر مراجعه کردم در معاینات متوجه شدن که زاویه دید من تنگ شده. فشار چشم رو گرفتن طبیعی بود. میدان دید رو ازمون کردم اوکی بود. ولی عکسبرداری که از چشم انجام دادم
زاویه های من رو به ترتیب 5، 7، 9 و 12 درجه نشون داده. دکتر میگه لیزر اورژانسی باید انجام بشه. می خواستم نظر شما رو بدونم آیا واقعا لازمه؟ چون خیلی از عمل چشم می ترسم. 39 ساله هستم
ممنون از شما

با سلام تصمیم گیری در مورد زاویه تنگ به فاکتورهای زیادی بستگی دارد که یکی از انها میزان تنگی است.این لیزر مگر در شرایط حمله حاد گلوکوم زاویه بسته به طور اورژانسی انجام نمیشود.

سلام خانم دکتر

خیلی ممنون