آ.پ
عنوان :

اختلال وسواس

متخصص روانپزشکی
سلام خسته نباشید.خانم دکتر مادر من 43 سالشه چندین ساله که اختلال وسواس رو داره تقریبا از بچگی من این مشکل رو داره اوایل خفیف تر بود و همینطور پله پله پیشرفت کرده و بیشتر شد به طوری که اوایل فقط عملی بود اون هم شستن دست مدتی کوتاه بیشتر از حد معمول و اروم اروم تشدید شد و رسیده به الان که 4. 5 ساله به اوجش رسیده هم مدت شستن دست و کار با آب هم وسواس فکری بهش اضافه شده و جوری که مختل کرده بخشی از زندگی رو.تا اینکه سال 97 مادرم برای مشکل جسمیش رفت دکتر که فهمید فشار خون داره و چربی و دیابت نوع دوم که در کنارش دکتر حالا با توجه به گفت و گویی که داشتن برای مادرم سرترالین هم تجویز کرده بود(که البته چون من حضور نداشتم فکرکنم دکتر برای افسردگی خفیفی که داشته تجویز کرده) که مصرف این قرص فکرکنم حدود 7 .8 ماه ادامه پیدا کرد و بعد بدون اطلاع به پزشک قطع کرد که اون پزشکش گفته بود 5 سال باید بخوری!.من الان اومدم این سوال رو بکنم که مادر من چون خودش حاظر به رفتن دکتر نیست و سابقه مصرف این قرص رو داره و نسبتا جواب داده بود اون زمان و با توجه به شدت اختلالش که آزار دهنده و مشکل زا شده از شما تاییدیه این رو بگیرم که تجکیز کنید براش باز شروع کنه به خوردنش و من با شما همینجا در تماس باشم تا روند درمان پی گرفته بشه چون خودش که اهمیت نمیده و اقدام نمیکنه ولی از اون طرف با قرص سرترالین اوکیه و قبول میکنه و میخوره و من میتونم این کارو کنم در نهایت اگر لازم شد خودم میام حضوری در صورت نیاز برای شرح حال.

سرترالین هم دوزش 50 بود
که دقیق یادم نیست ولی نصف صب/ کامل شب بود فکنم

ممنون.

سلام. میتونید سرترالین را مجددا شروع کنید. قرص 50 میلی گرم با نصف قرص شروع کنید تا 5شب سپس شبی یک عدد، ولی برای درمان وسواس دوز دارو ممکنه خیلی بالاتر بره بنابراین پس از 2 هفه شبی یک عدد قرص 100 میلی استفاده بشه.

در ادامه ممکنه نیاز باشه داروهای دیگری هم نیاز باشه . بنابراین لازم هست که یک ارتباط درمانی مناسب خود بیمار با پزشک برقرار کند. برای ادامه درمان میتونید حضوری یا مشاوره تلفنی داشته باشید.

درسته
پس خانم دکتر من این مراحل دارویی رو که عرض کردید رو انجام میدم و بعد هر یک ماه یا 2 ماه یک باز امکانش لاشه همینجا با شما در ارتباط باشم که شرایط رو شرح بدم و روند درمان پی بگیره و در ادامه اگر شد خودش رو راضی کنم بیاد اگر نه که بنده خودم در صورت صلاح دید شما تشریف بیارم حالا تلفنی یا حضوری در هر صورت.و اگر میشه شما یه عکس از نسخه سرترالین 100 ارسال کنید که من بتونم تهیه کنم البته من خودم برای درمان پنیک اتک و آگورافوبیا و غیره دوز 50 رو مصرف میکنم و میتونم تهیه کنم اما دور 100 رو خیر.

در اخر اینکه قرص سرترالین دو نوع خارجی ایرانی وجود داره
ایرانی شرکت زولامین
خارجی شرکت آسنترا
خواستم بپرسم فرقی میکنه خارجی یا ایرانیش شدت اثربخیش یا نه؟

بستگی به عوارض دارویی داره. اگر قبلا با سرترالین ایرانی خوب بوده و مشکلی نداشته همون را تهیه کنید.

من الان سرنسخه همراهم نیست. همین را نشان بدید که مرروط به اپلیکیشن هست قبول می کنند.