م.ک
عنوان :

پاسخ ازمایش کربوهیدرات بالاست

متخصص داخلی
با سلام و احترام، به استحضار جنابعالی عرض کنم ، همسر بنده ازمایش چک آپ انجام دادن و در ازمایششون مقدار کربوهیدرات ca242 ایشان بالاتر از حد مجاز میباشد که در ضمیمه تصویر ازمایش تقدیم میگردد.
لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید چه آزمایشهایی باید مجددا انجام بشه و ایا سونو نیاز داره اگر نیاز داره ؟ چه سونویی رو انجام بدن؟ و درنهایت چه دکتر متخصصی میبایست ایشون رو ویزیت کنن؟ ایا تخصص داخلی برای این مورد مناسب است؟
علت این درخواست هم این است که به علت وجود ویروس کرونا نمیخوام ایشون رو به چندین مطب ببریم تا درنهایت بدونم چه دکتر و چه ازمایشی نیازه؟
لطفا در صورت امکان بررسی و اعلام نظر فرمایید
با تشکر فراوان

سلام ببخشید از تاخیر پاسخگویی آیا مشکل درد شکم یا اختلال در اجابت مزاج ویا کم خونی دارند؟سابقه بیماریهای گوارشی وسرطانهای گوارشی در خانواده دارند؟
توصیه میشود ca19-9وceaوca15-3و cbcوferritinچک بشه