آ.ش
عنوان :

مزوتراپی لاغری

متخصص پزشکی ورزشی
سلام وقت بخیر، من برای تزریق مزوتراپی لاغری جهت رفع سلولیت ناحیه ران پا خیلی مرددم! نگرانم عوارض بدی روی لنفاوی و خون داشته باشه، میشه بیشتر راهنماییم کنید و ترکیباتش آیا مضر هست یا خیر؟

سلام
مزوتراپی یعنی تزریق برخی داروها در بافت زیر جلدی. بسته به نوع داروی تزریقی می تونه عوارض مختلفی داشته باشه. پس می بایست از پزشک ایست داروها و عوارض اون رو بپرسید.
ولی اصولا داروهایی که با هدف کاهش وزن یا رفع سلولیت مصرف میشه عوارض خونی نداره

🙏