س.ر
عنوان :

ایمپلنت

متخصص جراحی دهان و فک و صورت
سلام من قصد انجام ایمپلنت دارم ولی میخواستم با توجه به عکس هایی که گرفتم نظر شمارو بدونم و اینکه مدت زمان این پروسه چقدره؟ چه موادی بهتره استفاده بشه و هزینه ان به چه صورته

میتونید ایمپلنت انجام بدید
جراحی سینوس لیفت بسته نیاز دارید که همزمان با کاشت ایمپلنت انجام میشه

جراحی ایمپلنتتون توی یک جلسه انجام میشه

سه ماه بعد پروتز(روکش ) تحویل داده میشه

هزینه ایمپلنت بسته به برند ایمپلنت و نوع روکش و وضعیت استخوان متفاوته و اینکه توی مطب انجام بشه یا کلینیک و متخصص انجام بده یا دندانپزشک عمومی متفاوته

برندهای خیلی زیادی وجود داره که پزشکتون بهتون معرفی میکنه

مایل بودید میتونید تشریف بیارید مطب ،براتون انجام میدم

اقای دکتر ایا نیاز به تزریق استخوان هست؟ یا پیوند استخوان؟ نمیدونم دقیقا درست اصطلاح بکار بردم یا خیر
مطلب بعدی ایا حراحی سخت و درد اوری هستش؟ چه هنگام جراحی چه بعد از جراحی
درمورد جراحی لیفت سینوس هم میشه توضیح بدید چیه

کارتون حدودا 5 تا 10 دقیقه طول میکشه

بغیر ار درد تزریق درد ندارید ،نگران نباشید

سینوس لیفت کار سختی نیست، نگران نباشید
کف سینوس رو بالا میزنیم تا بتونیم کاشت ایمپلنت رو انجام بدیم