ع.م
عنوان :

مشاهده علائم کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام و وقت به خیر، از حدود 4 روز قبل خارشی رو در گلوی خودم حس میکنم. البته از جایی نگران شدم که فهمیدم همسرم نیز همین مشکل رو دارد، چون شنیدم مواردی در مبتلایان کرونا مشاهده شده که صرفا خارش گلو دارند. الان چه توصیه ای برای ما دارید؟ برای اطمینان از این که کرونا گرفتیم یا نه باید تست بدیم یا فعلا منتظر مشاهده سایر علائم باشیم؟ و اینکه آیا مصرف داروی خاصی رو هم پیشنهاد می کنید؟

سلام ،استراحت ،مصرف مایع ومیوه فراوان
دورکردن استرس
فعلا منتظر علامت های دیگر باشید
فعلا نیاز به تست خاصی نیست

خیلی ممنون از جوابتون، خانم دکتر فکر میکنید در صورت عدم مشاهده سایر علائم این شرایط تا چه مدت ادامه دار باشه؟
یه مورد دیگه هم من فراموش کردم بگم، ما یه نوزاد 5 ماهه هم داریم. برای اون لازمه کار خاصی انجام بدیم؟

این که چقدر طول می کشه ،بستگی به شرایط بدنی شما دارد.حداکثر 1 تا 2 دوهفته طول می کشد.
اگر علامت بیشتر شده حتما قبل از بغل کردن بچه دستها را بشوییدوماسک بزنید

🙏