ف.ق
عنوان :

لوزه سوم

متخصص گوش، حلق و بینی
با سلام ، دختری یازده ، ماهه دارم، لوزه سوم در خانواده ارثی داریم پسرم داشت عمل کردم، دخترم هم مثل فرزنداولم که کوچک بود ، اگه غذا یه ذره سفت باشه استفراغ میکنه، صداشم داره کم کم، تو دماغی میشه، شبها دهنش باز میمونه، الان خیلی بالا میاره و این نگران کننده شده،چون می ترسه دیگه غذا بخوره، ممکنه اسپری یا دارویی تجویزکنین اگه لوزه داره ، بهتر بشه متشکرم

سلام بهترین درمان اسپری فلوتیکازون هر شب دو پاف در دو بینی

نوک اسپری وقتی به بینی پاف میشه به سمت پره های بینی باشه به سمت تیغه داخلی بینی نباشه

متشکرم، چه مدت استفاده کنم؟