ر.غ
عنوان :

چک اپ

متخصص داخلی
سلام.من مادرم 57 سالشونو بیماری فشارخون دارن . یه بار ازمایش دادن و اسید اوریک و چربیشون بالا بود که الوپرینول 100 روزی یک عدد و روزوستاین 10 روی یک عدد مصرف میکنن .اخیرا ازمایش دادن و اسیداوریکشون بالا رفته ولی چربیشون نرمال شده .برای ادامه ی درمانشون باید چه کار کنن.همچنین هم دفعه ی قبل هم الان قندشون بالا بوده ولی دکتر دارویی بهشون ندادن .توی هر دو ازمایش هم فاکتورای خونیشون مشکل داره.ممنون میشم راهنماییم کنین.عکس دو تا ازمایش اخیر رو براتون میفرستم

با سلام
لطفا بفرمایید برای فشار خون مادرتون چه دارویی استفاده می کنند؟

آیا به جز اسید اوریک بالا، سابقه ی نقرس هم داشتند؟

فاکتورهای خونی از قبیل RBC و MCV دال بر وجود تالاسمی مینور هست که نیاز به اقدام خاصی در مادرتون در حال حاضر نداره...

والزارتان 80 روزی دو عدد .خودشون سابقه ی نقرس ندارن و فقط اسیداوریکشون بالاس ولی تو خانواده ی نزدیکشون نقرس دارن

جهت کنترل اوریک اسید علاوه بر درمان دارویی، مصرف آب زیاد (حداقل 8 لیوان در شبانه روز)، محدودیت مصرف گوشت و افزایش مصرف سبزیجات، عدم استفاده از نوشیدنی های حاوی قند (آبمیوه مصنوعی، نوشابه و ...) توصیه می شود...

قند ایشان در محدوده پیش دیابتی هست و در این مرحله تغییر در شیوه زندگی (ورزش حداقل 30 دقیقه در روز و 5 بار در هفته)، کاهش وزن و رعایت رژیم غذایی سالم ( قند و چربی کمتر، سبزیجات بیشتر) توصیه میشه

می توان برای مادرتون قرص متفورمین هم شروع کرد، جهت کنترل بهتر قند... ولی نباید فراموش کرد که در صورتی که موارد بالا یعنی تغییر سبک زندگی رعایت نشوند این قرص هم تاثیر زیادی نخواهد داشت...

قرص متفورمین 500 میلی گرم صبح و شب همراه با وعده ی غذایی شروع کنند.

و مجددا 6 ماه بعد قندشون رو چک کنند
(قند ناشتا و قند دو ساعت بعد از غذا)

بقیه ی داروها رو به منوال قبل ادامه بدهند